Legenda sina upoznala s Ronaldom - Portugalca će mališan pamtiti dok je živ

Ispunjen mu je veliki san

Legenda sina upoznala s Ronaldom - Portugalca će mališan pamtiti dok je živ

Eldar Ganibegović

Cristiano Ronaldo je od zime 2023. godine u Saudijskoj Arabiji. Danas igra važnu utakmicu, a pred nju je sinu jedne legende ostvario snove.

Iako je liga već riješena i Al Hilal će biti prvak, a Al Nassr viceprvak Saudijske Arabije, ova dva tima će večeras u okviru 32. kola Saudi Pro lige igrati za prestiž.

"Glavi" kakva je Cristiano Ronaldo sigurno je stalo da pokaže ko je najbolji i u ovoj utakmici, a ona počinje u 20 sati na King Saud University stadionu u Rijadu.

Na ovoj utakmici biti će prisutan i legendarni Rumun Adrian Mutu, kao i njegov sin Tiago, kojem je Ronaldo ispunio snove prije ove utakmice.

Bivši rumunski fudbaler, a sada trener, posjetio je Al Nassrovu bazu u Saudijskoj Arabiji, te je svog sina tom prilikom upoznao s Cristianom Ronaldom.

Portugalac je sinu Adriana Mutua poklonio i dres Al Nassra i to s potpisom, a Mutu se oglasio na Instagramu i Ronalda nazvao svojim prijateljem.

Oglasi

"U mojoj posjeti Saudijskoj Arabiji, danas sam otišao u Al Nassr. Kada je moj sin Tiago napunio sedam godina, obećao sam mu da ću ga odvesti da upozna Cristiana Ronalda ako bude dobar. Danas je san postao stvarnost.

Hvala ti, prijateljum na ljubaznosti. Također, večeras ćemo gledati derbi protiv Al Hilala", napisao je Adrian Mutu na Instagramu.

U kraćoj galeriji koju je objavio vide se zajedničke fotografije, ali i fotografija dresa koji je Ronaldo poklonio malom Tiagu.

Što se tiče Mutua i njegove trenerske karijere, on je bez ugovora od aprila kada je nakon kraće epizode u Cluju napustio ovaj klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi