Adukor: Odradili smo dobre pripreme, očekuje nas teška utakmica

Prvotimac bordo tima pred Široki Brijeg

Adukor: Odradili smo dobre pripreme, očekuje nas teška utakmica

S. Mlaćo

Nogometaši Sarajeva od danas se nalaze u Čitluku gdje će boraviti do nedjeljnog meča sa Širokim Brijegom. Oba tima u ovaj međusobni duel ulaze sa željom za osvajanjem tri boda, pa nas očekuje kvalitetan meč.

Husrefa Musemića, šef struke kluba sa Koševa, raduje što će na raspolaganju imati sve nogometaše, a do meča na Pecari bordo momci će odraditi i nekoliko treninga.

"Očekuje nas sigurno teška utakmica. Široki Brijeg je dobra ekipa, ali smo mi kvalitetno spremni. Dobro smo odradili pripreme i atmosfera u našem timu je na zavidnom nivou. Mislim da imamo kvalitet da ostvarimo jako dobar rezultat u Širokom Brijegu. Nadam se da ćemo dobro otvoriti polusezonu i ispuniti očekivanja", kazao je prvotimac FK Sarajevo Joachim Adukor za SportSport.ba te dodao.

"Ja sam debitovao protiv Širokog Brijega u dresu Sarajeva. Tada smo pobijedili i odigrali jednu odličnu utakmicu. Nadam se da možemo ponoviti takav pristup i igru".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na Koševu vjeruju da se mogu uključiti u borbu za prvo mjesto.

"Ambicije u nastavku sezone su velike. Očekujem prije svega da ćemo dobro otvoriti polusezonu i vjerujem da se možemo uključiti u borbu za šampionski trofej".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti