Strateg Plavih vjeruje da će njegov tim ostvariti plasman u polufinale Kupa BiH

Sutra na Grbavici revanš četvrtfinala Kupa

Adžem: Trebat će dosta snage jer će teren biti veliki problem

Fudbaleri Željezničara sutra će odigrati treći susret sa Širokim Brijegom u samo sedam dana, prvi na Grbavici. Ulog je polufinale Kupa BiH, Plavi imaju višak od jednog gola iz duela na Pecari.

"Treća utakmica s istim protivnikom, raduje me što su igrači svjesni težine utakmice. Veliki problem će biti teren, trebat će mnogo snage i koncentracije, ali nadam se da ćemo ostvariti plasman u polufinale Kupa. Raduje nas što su svi zdravi i spremni i cijeli tim jedva čeka početak utakmice", kazao je Adžem i pohvalio Voju Ubiparipa.

"Njega smo i doveli jer smo vjerovali da on može podići nivo naše igre. On je fudbaler koji ne misli samo na sebe i jedan je od rijetkih igrača koji nemaju taj feler. Dok se još više uklopi bit će bolji", riječi su Adžema.

Novosadski napadač vjeruje pak da će Željo uz podršku navijača uspjeti još jedan meč okončati pozitivnim rezultatom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Jeste problem što treći put igramo s istim protivnikom, meč je specifičan ali je dobro to što znamo šta možemo očekivati. Treba nam volja, želja, htijenje i ako budemo u tom segmentu na svom nivou ne bi trebali imati problema kada je u pitanju prolazak dalje", kazao je napadač Vojo Ubiparip s čijim su dolaskom više dobili svi krilni igrači Želje s obzirom na Vojin nesebični stil igre.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bananko
Nikolic Stevo!!! kakav crni ubiparip. jos jedna nasa prevara
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi