13

Komentari (13)

rabodimis
Desetinama godina gledamo ove Hrvatske i Srpske primitivce.. UEFA to moze sredit za 10 minuta ali ih ipak tolerisu iz nekog razloga.. 3 do 5 godina zabrane ucestvovanja u Evropskim takmicenjima bi im taman bilo da se malo skoncentrisu u zivotu..
Mostarac94
Fazon je sto i da kazne Dinamo, nije ovih 120 huligana doslo radi tekme jer ne bi ni mogli uci na tekmu, moze ih ovako 120 sutra u Beograd otic nije da budalama treba razlog
rabodimis
@Mostarac94 Kad dobiju zabranu igranja onda ce tih 120 huligana dobijat batine na svakom koraku pa im vise nece past na pamet da se zaj*avaju sa sudbinom svog kluba.. Cim oni odrade jednu godinu kazne efekat ce bit vidljiv, za 3 do 5 godina nikad vise niti jedan incident nece napravit.. Mnogo para ce izgubit i 100% ce drugi klubovi izbit u prvi plan.. Dinamo ce najbat, morace trazit od vlade zastitu svojih interesa, vlada ce donijet zakon poput onog u Engleskoj i gotova prica.. Jos ako kazna bude za komplet drzavu kao nekad za Engleze, tih 120 huligana bolje da se ni ne vracaju u Hrvatsku, mogu komotno emigrirat, ako budu imali srece da pobjegnu i da se sakriju..
user1657879699
Isti k su i pitari 2009 uradili i dobili sto su trazili
Malac
Hebali ti pitari familiju
user1670868528
Koji kneten nejmas mozga kako mozes nesto tako podrzavati bolestan si idi se lijeci.
Ajax11
Sve uhapšene zatvoriti po grčkim zatvorima jedno 20 godina, a Dinamu zabraniti pred navijačima igrati iduči 10 godina
Mostarac94
Samo jos nije dokazano ko ga je ubio, mozda je upravo neko od navijaca Pan
user1575834983
Ma ja gdje ce rvati ubiti nekoga, oni su fin pitom narod ma jaaa
Mostarac94
****a i jedni i drugi al opet treba dokazat ko je sta uradio, malo je supacki od ovih sad povlacenje a ko ih je zovnuo u Atenu vec ovi
BogatiDijasporac
Ovakvim budalama samo u glavu pucati.
Zulfikar
Metak je skup brate, ima dosta drugih ekonomsko prihvatljivijih varijanti da se ohlade. Definitivno bi im povadio sve organe sto vrijede za transplataciju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti