Kako ući na meč AEK-a i Dinama: Pravila su više nego rigorozna!

Najavio je grčki klub

Kako ući na meč AEK-a i Dinama: Pravila su više nego rigorozna!

Samir Mlaćo

Veliko interesovanje vlada za revanš meč AEK-a i Dinama.

U prvom meču AEK je slavio 2:1 i ima sve u svojim rukama. Sigurno da će biti vatreno na tribinama, posebno što se još uvijek priča o neredima navijača ova dva tima.

Podsjetimo, oni su se sukobili uoči prvog meča, koji je kasnije odgođen, a jedan navijač grčkog tima je smrtno stradao. Radi se o 29-godišnjaku, a stotinjak navijača Dinama završilo je u zatvoru.

Ubica navijača AEK-a nije pronađen i vodi se velika istraga. Navijači AEK-a nisu mogli na meč, a neće ni Dinamovi. Ipak, u AEK-u su oprezni te su izdali važno saopštenje.

Kontrole će biti rigorozne, što je najavljeno.

"Prijatelji AEK-a,

Oglasi

U subotu, 19. augusta, naša momčad bije veliku takmičarsku bitku s ciljem da završi ono što je započela u Zagrebu i prođe dalje. Kvalifikacija koja će biti najveće priznanje sjećanju na Michalisa koji će sigurno slaviti s nama odozgo.

Zato moramo svim snagama pomoći momčadi i zaštititi je od svake opasnosti.

Sigurnosne mjere za utakmicu i sve što treba učiniti u subotu vrlo su specifične, o kojima se ne može pregovarati i na njih je policiji skrenula pozornost izravno Uefi, ali i grčka vlada nakon relevantnih objava u srijedu. U ovom trenutku nema smisla raspravljati o bilo čemu osim o potrebi da se pozabavimo onim što je potrebno da igra teče glatko. Pogotovo nakon prve utakmice u Zagrebu, gdje je sve teklo glatko, gdje je pritisak Uefe na protivnika bio proporcionalan, nemamo prostora za pogreške.

Vrata OPAP Arene otvaraju se tri sata prije početka utakmice, u 18.45 sati. Od tog trenutka više nitko neće moći biti oko stadiona bez ulaznice.

Oglasi

Prostor će biti zatvoren tri sata prije početka, a provodit će se stroge predprovjere u nadležnosti policije. Jednako stroge bit će i kontrole na ulazima u stadion.

Svatko tko nosi ruksak ili torbu neće moći proći predkontrolu i time ući u OPAP Arenu.

Laserski uređaji, generatori dima, baklje i općenito opasni i zapaljivi predmeti strogo su zabranjeni. Naš klub će biti strogo kažnjen za svaki slučaj njihove upotrebe unutar stadiona i nema mjesta za paljenje baklji!

Svaki transparent zabranjenog sadržaja (uvredljivog, političkog i sl.) i općenito nenogometnog sadržaja ne smije se postaviti i rezultirat će kaznom od strane AEK-a, ali će također stvoriti problem u odvijanju utakmice.

Sva djeca koja dolaze na stadion moraju imati ulaznicu. Niti jedno dijete neće moći ući na stadion bez ulaznice.

Također je jasno da zbog stroge predprovjere navijači AEK-a koji imaju ulaznice za utakmicu moraju ranije doći na stadion kako ne bi došlo do neugodnosti, ali i gužve i problema na ulazima prije početka utakmice. Iz tog razloga vrata našeg stadiona otvaraju se tri sata prije početka utakmice kako bi se omogućio nesmetan protok gledatelja. Dan i vrijeme utakmice olakšavaju raniji dolazak.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Osim toga, mole se svi navijači AEK-a koji će u subotu navečer biti u OPAP Areni da sa sobom ponesu dokaz o svom identitetu kako bi ga mogli pokazati policiji ako se od njega zatraži tijekom predkontrole.”, stoji u saopštenju grčkog kluba.

Revanš meč se igra u subotu.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi