Bišćan iskren pred revanš sa AEK-om: "Začudilo me..."

Pokušat će ostvariti pobjedu

Bišćan iskren pred revanš sa AEK-om: "Začudilo me..."

Esmer Oštraković

AEK je u prvoj utakmici napravio preokret na Maksimiru i ostvario pobjedu protiv Dinama u okviru trećeg pretkola Lige prvaka.

Revanš utakmcia igra se sutra, a pobjednik iz ove utakmice ide na Kopenhagen u play-offu.

Ekipa koja bude poražena svoj put nastavit će u play-offu Evropske lige, a tamo će za protivnika imati Spartu iz Praga.

Trener Dinama najavio je utakmicu i otrki oje da je Baturina upitan.

"Nije u najboljem stanju, ima neku temperaturu. Pomalo trenira pa ćemo vidjeti. Nisu svi trenirali nakon utakmice. Što se tiče načina igre, to ćemo odlučiti, vidjet ćemo s kim ćemo raspolagati."

Oglasi

Jasan je bio pad Dinama u drugom poluvremenu.

"Analizirali smo, svaka ekipa pada drugo poluvrijeme, zato su tu izmjene. Mislim da nismo pali fizički nego da su se oni nametnuli u drugom poluvremenu.

Da je riječ o padu fizičke spreme desio bi se od 60. ili 70. minute, ali oni su krenuli jako od starta drugog poluvremena."

Govorio je trener Dinama i o AEK-u.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Začudilo me da nisam dobio pitanje oko AEK-a uoči prve utakkmice, ali sada je jasno o kakvoj se ekipi radi. Neki igrači koji su igrali rekli su da je to najbolja ekipa u ovoj fazi natjecanja.

Oni su drugo poluvrijeme igrali čvrsto i znam da ćemo morati biti na vrhuncu da bi ostvarili ono po što idemo tamo. Protivnik je tvrd, iskusan, agresivan i nema praznog hoda i nestabilnosti. Sve to će od nas zahtijevati visok nivo", rekao je Bišćan.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi