AEK s navijačima prvi put nakon 511 dana, objavili cijene ulaznica za meč protiv Veleža

Euorija u Atini

AEK s navijačima prvi put nakon 511 dana, objavili cijene ulaznica za meč protiv Veleža

E. Škorić

Iz grčkog velikana AEK-a objavili su detalje vezane za utakmicu drugog pretkola UEFA Konferencijske lige protiv Veleža.

AEK će u četvrtak od 20 sati ugostiti Velež, koji je prošle sedmice na Grbavici iznenađujuće slavio s 2:1. Tada je Rođene bodrilo oko 7.000 navijača, a sada će veliku podršku imati AEK na svom OAKA stadionu.

Ovo će biti prvi meč AEK-a pred domaćom publikom nakon 511 dana i utakmice protiv Arisa u Kupu koja je odigrana 4. marta 2020. godine.

AEK je već u prodaju pustio ulaznice i moguće ih je kupiti isključivo preko interneta, a prednost imaju vlasnici sezonskih ulaznica.

Takođe, iz kluba navode cijene ulaznica, a one najefitnije koštaju 10 eura, dok su najskuplje 40 eura. Na nekim dijelovima tribine ulaznice će iznositi i 15, 20 i 30 eura. Naravno, sve cijene su dvostruko jeftinije za djecu, odnosno maloljetne osobe.

Navedeno je i to da će kapije stadiona biti otvorene tri sata prije početka utakmice kako bi se izbjegle gužve, a prema novim standaradima i mjerama, uz priložen dokaz o kupovini ulaznice, navijači moraju imati potvrdu o cijepljenju ili potvrdu da su prebolovali koronavirus u proteklih šest mjeseci.

Osiguranje stadiona (zaštitari) koristit će covid besplatnu aplikaciju za provjeru certifikata, dok bude pregledavapo potrebne dokumente i karte (jednostavne ili sezonske karte), prije ulaska na stadion.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

"U slučaju da navijač nema potvrdu o cijepljenju ili bolesti, neće mu biti dopušten ulazak na stadion, osim maloljetnih navijača u dobi od 13 do 15 godina i djece do 12 godina koji moraju biti u pratnji", navodi se u saopštenju Grka.

Zahtijeva se od navijača da obavezno nose maske i da drže distanciju od 1,5 metra, ali zaista je teško očekivati da će navijači AEK-a mariti za to dok budu strastveno bodrili svoj tim u četvrtak.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kaskada24
Kakav će to pritisak da bude pred domaćim navijačima, plus što su potcijenili Velež… Velike šanse Velež ima!
11 1
Salgijica
I na kraju ne pise koliko ce navijaca moci prisustvovat... Amateri
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi