Šabanadžović i Vranješ saigrače pred okršaj protiv Veleža odveli kod Seje Brajlovića

Uživali u večeri

Šabanadžović i Vranješ saigrače pred okršaj protiv Veleža odveli kod Seje Brajlovića

E. Čaušević

Fudbaleri Veleža večeras igraju na Grbavici protiv grčkog AEK-a prvi meč u okviru drugog pretkola Konferencijske lige.

Rođeni su do drugog pretkola došli nakon dvije pobjede protiv Colerainea iz Sjeverne Irske, ali ih sada očekuje znatno teži protivnik u drugom pretkolu ovog takmičenja.

Na Grbavicu stiže AEK koji je favorit u dvomeču protiv Veleža, ali jasno je da će mostarski klub dati sve od sebe kako bi pokušali napraviti iznenađenje.

Igrači AEK-a doputovali su jučer u glavni grad Bosne i Hercegovine, a sinoć su odradili trening na Grbavici.

U centru pažnje bili su bh. fudbaleri Anel Šabanadžović i Ognjen Vranješ koji su sigurno pomogli svojim saigračima da shvate šta ih očekuje sutra u meču protiv Veleža.

Nakon što su završili trening Šabanadžović i Vranješ su odlučili saigrače odvesti na večeru i to na ćevape.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Podsjećamo, utakmica između Veleža i AEK-a igra se večeras na stadionu Grbavica od 20:30 sati.

Također, poznate su i kvote za večerašnju utakmicu prema kojima AEK ima ulogu favorita. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za ovaj meč i to OVDJE.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

KviskoKvesic
Čitam ove portale žalosno sto ljudima smeta šta koga briga sta je istetoviro on je igračina i ljudina.vidiš koliko ste Glupi ta vas je petokraka ubijala i vi je opet držite zašto na nju ne lajete sad cu pisat UEFI da zabrani igrat ko je skračivan(penis)
5 18
Arnel925
Vranjes ljudina. Uvijek je igrao 110% za BiH dres
13 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi