11

Komentari (11)

rodjak
bumo vidili rezultat iz open sto bi Baka reko na cistom engleskom ;)
CrveniKakanj
Što reče Feđa "nisu vanzemaljci" i nisu. Ovo mi miriše na Čelik i utakmicu intertoto kupa Denizlispor-Čelik 3:5 i u Zenici 1:0 , svako dobro u četvrtak ?
pjanke.sa
Sretno mome Fedji i ekipi, pobijte se pa sta bude. Ja osjecam da bi moglo biti nerijeseno; a ako pobijedite jos bolje!!!
Shojich07
Realno gledajući Velež je prosječna ekipa i u okvirima BHPL, ali imaju srce i damu. Zbog ovoga ih cijenim, volio bih da ostvare rezultat u Evropi
Shojich07
Ti gledaš navijački
bazaorao
Ma Velež će to aBd proći. A novinari isključili komentare na onoj droci, bil su omrsili brk. Sretno Velež. Pozz iz Tuzle.
BHNACIONALISTA
Sretno Rođeni uz vas je plavi navijač
Hzhzhzhzhzhz
Rekao sam i ponavljam,Velez da je uzeo titulu gledali bi prvi klub u grupnoj fazi nekog takmicenja. Ali nazalost politika je uradila svoje prvo izmišljeni penal za borac i lakrdije u banja luci od sudjenja. Sretno Velež
covid
Slažem se u potpunosti i zato su primili četiri komada i pokazali tko su zapravo
starmac
Tradicija je da se ruši!☝️☝️☝️
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.