6

Komentari (6)

Juninho
Najuzbudljivije prvenstvo
Ante G.
Da nije malo paradoksalno da se mi smijemo ovome? Imamo li mi terene? VAR? Zar nama ovce ne ulaze na stadione, traktori izvlace hitnu pomoc sa stadiona, lopte se farbaju sprejom kada padne snijeg, kradu se reklame pored terena, kokosinjci da se pokriju... Da se mi nekim slucajem nalazimo u Africi, a ne u srcu civilizacije, u srcu Evrope, najgori bi i dole bili. Kao sto smo ovdje danas.
King_Kenny
...i zbog ovog sranja Liverpool mora dati svoja 3 standardna igraca i igrati utakmice u EPL bez njih...pa ovo treba ukinuti skroz...cirkus.
K79
pa u sustini nista neobično za africki kup slicne stvari se dešavaju svaki put to je manje vise za Afriku normalno , mentalitet, nivo obrazovanja itd nista neobično za njih pogotovo za sudije sve u svemu simpa je gledat ove utakmice :D
bk123
Ima početničkih grešaka, ima haosa kako ste napisali al meni je afrički kup nacija prava ona nogometna romantika, onaj nogomet iz duše, sve ono što europski nogomet više nije....ne kažem da to što je europski nogomet napredovao nije dobro čak što više al ovaj afrički je ipak ono s još malo duše, malo više ljubavi
Sars33
Lud, zbunjen, izgubljen... dosta neta za danas
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.