Aganspahić zvanično potpisao, trenirat će sa Ademom Ljajićem?

FK Novi Pazar se pojačava

Aganspahić zvanično potpisao, trenirat će sa Ademom Ljajićem?

E. Škorić

Povratnik u Superligu Srbije FK Novi Pazar doveo je trojicu bh. nogometaša u ovom prelaznom roku.

Nakon Numana Kurdića i Ševkije Resića, koji su stigli na posudbe iz FK Sarajevo, te bivšeg omladinca Željezničara Semira Dacića i nekadašnjeg igrača Mladosti Nemanje Dragutinovića, transfer u Novi Pazar napravio je i Almir Aganspahić.

"Nadam se da ću opravdati povjerenje stručnog štaba te pomoći klubu o ostvarenju ovosezonskih ciljeva", kazao nam je Aganspahić.

Aganspahić se nada da će biti pojačanje za ovog srbijanskog supetligaša i da će opravdati ovaj transfer koji je inače realizovala agencija Football net.

Ovaj 23-godišnjak je danas i zvanično postao novi igrač Novog Pazara, a ranije je igrao za Sarajevo, Osijek, norveški Raufoss, Mladost DK, Krupu i pred odlazak u Srbiju za Čelik.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

A zanimljivo da je danas trening s ekipom Novog Pazara obavio i nogometaš Bešiktaša Adem Ljajić, koji se sprema za novu sezonu u Turskoj.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi