Bh. kolonija u Novom Pazaru brojnija za još jednog člana

Transfer završio i Aganspahić

Bh. kolonija u Novom Pazaru brojnija za još jednog člana

A. Čaušević

Tokom pauze između dvije sezone u FK Novi Pazar, povratniku u srbijansku Superligu, formirala se prava bh. kolonija.

Nakon što su Numan Kurdić i Ševkija Resić stigli na posudbu iz FK Sarajevo, te bivši omladinac Željezničara Semir Dacić i nekadašnji fudbaler Mladosti Nemanja Dragutinović transfer je posredstvom agencije Football net završio i Almir Aganspahić.

Aganspahić je u kratkoj izjavi za SportSport potvrdio da karijeru nastavlja u Srbiji uz nadu da će maksimalno iskoristiti ukazanu priliku.

"Nadam se da ću opravdati povjerenje stručnog štaba te pomoći klubu o ostvarenju ovosezonskih ciljeva", kazao nam je Aganspahić.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Ovaj 23-godišnjak je karijeri ranije igrao za Sarajevo, Osijek, norveški Raufoss te Mladost iz Doboja kod Kaknja, Krupu, a posljednju sezonu bio je član Čelika.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi