Agent: "Inter? Asensio nema namjeru ići iz Reala"

Tačka na špekulacije

Agent: "Inter? Asensio nema namjeru ići iz Reala"

Od transfera Marca Asensija, kako stvari stoje, neće biti ništa.

Brojni mediji prethodnih sedmica su špekulisali kako je 22-godišnji nogometaš na izlaznim vratima Real Madrida, te da bi svoju karijeru mogao nastaviti u Interu, međutim Horacio Gaggioli koji vodi brigu o Asensijevoj karijeri je odbacio to.

"Marco je počastvovan što postoji interesovanje kluba kao što je Inter. Koliko ima istine u tome, stvarno ne znam, ali u ovom momentu moj igrač nema namjeru da napusti Real", kazao je Gaggioli.

Asensio u svom ugovoru ima klauzulu prema kojoj može otići samo ukoliko se pojavi klub koji je spreman platiti 115 miliona eura na ime obeštećenja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjećamo, ove sezone Asensio je za Real Madrid u 25 nastupa postigao četiri pogotka i ubilježio isto toliko asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi