Agent: Lavezzi najvjerovatnije ostaje u Napoliju

Agent: Lavezzi najvjerovatnije ostaje u Napoliju

Napadač Napolija Ezequiel Lavezzi najvjerovatnije će ostati u Napoliju, tvrdi njegov menadžer.

Argentinski internacionalac se dovodi u vezu sa prelaskom u brojne klubove, prije svih Paris St. Germain i Chelsea, ali čini se kako i Napoli želi zadržati svog sjajnog napadača.

 

Prošle sedmice predsjednik Napolija Aurelio De Laurentis je izjavio kako do sada nije dobio niti jednu zvaničnu ponudu za Lavezzija, a njegov menadžer je sada rekao kako je vrlo moguće da će Argentinac i dalje ostati u Napoliju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

"Tri tenora (Lavezzi, Marek Hamsik i Edinson Cavani) će najvjerovatnije i ubuduće ostati u Napoliju. Imaju ugovore sa klubom i sretni su u njemu, a konačna odluka je na predsjedniku Laurentiis", rekao je menadžer Alejandro Mazzoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti