Agent Mesuta Ozila: On ostaje u Arsenalu iako nije odigrao ni minute
Ozil ima ugovor sa Arsenalom do 2021. godine

Ovog ljeta se dosta pisalo o njegovom odlasku

Agent Mesuta Ozila: On ostaje u Arsenalu iako nije odigrao ni minute

S. Pašalić

Arsenal je u subotu odigrao meč 3. kola na Anfieldu protiv Liverpoola, a Mesut Ozil ponovo nije upisao nastup za ovaj tim.

Nijemac se prošle sezone jako mučio u dresu londonskog kluba iako je odigrao 35 utakmica i zabio je 6 golova, a dosta se pričalo o njegovom odlasku.

Iako nije nastupio u prva tri kola Premier lige, njegov agent je sada rekao kako će 30-godišnji igrač ipak ostati u Arsenalu.

Ozil je ovog ljeta imao problema i van terena pa je tako na njega krajem prošlog mjeseca izvršen napad gdje je Sead Kolašinac stao u odbranu Nijemca i suprostavio se napadačima.

Dvojica igrača se nakon toga nisu pojavljivala u javnosti, ali se situacija nakon nekog vremena smirila i oni su se mogli vratiti treninzima.

Ovog ljeta su mnogi klubovi željeli dovesti igrača Arsenala, a jedan od njih je bio i Fenerbahče, ali je zbog prevelike plate Ozila koju nije mogao pokriti na kraju odustao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gAZijAaaaaaa
PAMETAN..Sve mu REDOVNO...PLATA REDOVNA, REDOVNO NE OSVAJA TROFEJE...nema razliga da IDE...ne znam samo zasto pojedini navijaci 56SENALA NE PUSTAJU KITU IZ USTA, pored toliko ZENA, pojedini se MUSKARACA UHVATILI, ali to o njima govori...
3 0
zazamir
gazija cekam te ga poflautaš
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti