12

Komentari (12)

arsenal_fan_1886
Kakve veze ima je li igrao, on je sada odlicna rezerva caballosu i willocku, neka ga, a usput lik ima 20 tak miliona followera tako da je dobar i marketinski kada reklamira arsenalove dresove i uopste arsenal. Fudbal je odavno vecinom biznis pa sve ostalo P.S. Gazija je bot. Ovo sto radi je odlicno jer navijace 56senala (sta god mu to znacilo) cini aktivnim
gAZijAaaaaaa
EVO RAJA, gospodin je pravi primjer navijaca 56SENALA, u nedostatku onoga zbog cega svi pratimo fudbal, a to su TEOFEJI, ali u njihovom slucaju toga nema, pa krece PRICA O FOLOWERIMA, prodatim dresovima i svemu onome sto nisu TROFEJI...to eu oni navijaci 56SENALA-KRALJEVI MASTE..
dr.nele
Ti mastas međede brdskoplaninski o drustvu da ti nije nas fanova Arsenal fc ne bih imao sa kim ni popricat
harehare
Gazija uci historiju pa ces vidjeti da nikada nismo ispali iz Lige,da smo jedini bez poraza zavrsili sezonu,te da imamo najvise ukupno osvojenih bodova od svih kroz historiju.o 1990 do pocetka premier lige jedina 2 kluba su bila Liverpool i Arsenal po broju osvojenih titula,niko ni blizu,poslije je djavo umijesao prste i neki manchester se pojavio te donio 13 titula fergusonu i ekipi mada to nije cisto bilo jer golovi u 90 im minutama i takve stvari su sumnjive u najmanju ruku,chelsea kupovao titule,city isto.Ko ti ostaje?- Znaci Liverpool i ARSENAL,istinske legende ..
gAZijAaaaaaa
Tako razmislha svaki navijac 56SENALA..kada oni osvajaju NESTO, to je OK..ali kada drugi osvajaju, onda su to mutne radnje bla bla..to sto ne osvajaju trofeje to njima nije problem, jer osvajali su 90-ih..ajd sve, nego koja vam je 56SENALOVA Liga Sampiona NAJDRAZA..moze i iz proslog stoljeca, ne mora iz ovog?!
edinho
Ja samo skrenuo da jebem Gaziji mater....pozz
gAZijAaaaaaa
PAMETAN..Sve mu REDOVNO...PLATA REDOVNA, REDOVNO NE OSVAJA TROFEJE...nema razliga da IDE...ne znam samo zasto pojedini navijaci 56SENALA NE PUSTAJU KITU IZ USTA, pored toliko ZENA, pojedini se MUSKARACA UHVATILI, ali to o njima govori...
djuka
jebo te ili jebao te gazija, jebes li ti sta inace
_arsenal_
Jos da redovno je.e pa mozda bi bolje igrao..
AmarS
Koji si ti kreten!
dr.nele
Mora da ti mama navijac Arsenala dok je nepusta iz usta
zazamir
gazija cekam te ga poflautaš
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.