Zbog čega Griezmann nosi samo dres dugih rukava?

Idol iz djetinjstva se ne zaboravlja

Zbog čega Griezmann nosi samo dres dugih rukava?

Endin Čaušević

Antoine Griezmann jučer je zvanično postao novi fudbaler Barcelone u koju je stigao iz Atletico Madrida.

Barcelona je aktivirala otkupnu klauzulu francuskog napadača i dovela ga za 120 miliona eura, a Griezmann će sutra biti predstavljen na Camp Nou pred navijačima katalonskog kluba.

Saga oko Griezmannovog odlaska u Barcu trajala je godinu dana, ali je na kraju uspio da potpiše za Blaugranu.

Ono što se sada sigurno može reći jeste da ćemo Griezmanna gledati u Barceloni u dresovima dugih rukava. Naime, to je njegova tradicija, a sve zbog toga što mu je idol u djetinjstvu bio David Beckham.

Image: PA

Potražite više informacija na temu La Liga:

Beckham je nekada volio dresove dugih rukava, a u njegovu čast takve Griezmann nosi već godinama. Sigurno je da će isto nastaviti i igrajući za Barcelonu.

"Nosim dres dugih rukava zbog Beckhama. On je to radio i on je moj idol. BIo je gospodin na terenu, ali i van njega i to mi se najviše sviđa", rekao je Griezmann jednom prilikom.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti