PSG ne želi Umtitija, Dembelea ili Semeda već traže igrača Barce koji nije na prodaju

Pregovori oko Neymara još uvijek traju

PSG ne želi Umtitija, Dembelea ili Semeda već traže igrača Barce koji nije na prodaju

E. Čaušević

Barcelona je jučer potvrdila dolazak Antoinea Griezmanna, ali i pored toga Katalonci ne odustaju od Neymara.

Neymar je javno priznao da želi napustiti PSG i vratiti se u Barcelonu mada je svjestan da je to skoro pa nemoguće. Parižani ne žele da spuste cijenu za Neymara i traže ogroman novac koji Barca ne može platiti.

Katalonski klub pokušava u sve to uvući neke od svojih igrača, te su ponudili čelnicima PSG-a da mogu birati između Philipea Coutinha, Ousmanea Dembelea, Nelsona Semeda i Samuela Umtitija.

No, kako piše L'Equipe u PSG-u nisu zadovoljni baš tom ponudom. Jedini interesantan im je Coutinho, ali jasno je da on nije dovoljan da se ostvari transfer Neymara.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno, PSG je poručio Barceloni da mogu dobiti Neymara, ali samo ukoliko u suprotnom pravcu dođu Coutinho i Clement Lenglet koji je standardni član Valverdeovog tima.

Valverde na njega ozbiljno računa i voljan je da se odrekne Umtitija, ali Lenglet nije na prodaju. No, da li će Barca popustiti u želju da vrati Neymara i poslati Lengleta u PSG ostaje nam da vidimo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

doa297
daj Coutinha i onog retarda Pique.a
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi