Salahov agent se oglasio o budućnosti Egipćanina

Bez dlake na jeziku

Salahov agent se oglasio o budućnosti Egipćanina

E. Oštraković

U posljednje vrijeme dosta se govori o odlasku Mohameda Salaha iz Liverpoola, a razlog su naravno loše igre, te to da Liverpool skoro pa sigurno neće igrati u Ligi prvaka naredne sezone.

Real Madrid ih je ponizio u utakmici Lige prvaka na Anfieldu, a niti u domaćem prvenstvu im ne cvjetaju ruže.

Vrlo je vjerovatno da neće igrati u Ligi prvaka naredne sezone, a to je naravno veliki udarac za ovaj klub, kao i za neke igrače u klubu.

Tako su engleski mediji u posljednje vrijeme sve glasnije govorili o tome da je Salah nezadovoljan i da želi da ide na kraju sezone.

Trenutno se Liverpool nalazi na sedmom mjestu u domaćem prvenstvu, a do kraja prvenstva ostalo je da se odigra još 15 utakmica.

O svemu se odlučio na svom Twitter nalogu oglasiti i agent Mohameda Salaha.

Oglasi

"Glupost. O tome nismo nikada razmišljali, ma nismo ni pomislili. Izostanak iz Lige prvaka nas nije natjerala da razmišljamo o tome", napisao je Ramy Abbas Issa.

Tako je agent Mohameda Salaha stavio tačku na i kada je riječ o glasnima da će ovaj nogometaš napustiti ekipu Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Salah je prošle godine potpisao novi ugovor sa Liverpoolom, ali tada nije mogao očekivati da će ova sezona biti tako loša.

Ove sezone je Salah odigrao 35 utakmica u dresu tima sa Anfielda u kojima je uspio postići 19 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi