Agenti Mariana Diaza pregovaraju sa katarskim Al Rayyanom
Diaz je spreman da se pozdravi sa navijačima Reala

Ove sezone Zidane mu nije dao ni minute na terenu

Agenti Mariana Diaza pregovaraju sa katarskim Al Rayyanom

S. Pašalić

Real Madrid u zimskom prelaznom roku želi dovesti neka pojačanja, ali se prije toga želi i riješiti nekih igrača.

Mariano Diaz, Brahim Diaz i Isco su neki od igrača za koje se piše da su "otpisani" i da će u januaru morati napustiti Santiago Bernabeu, a navodno je Isco već prihvatio takav rasplet događaja.

Čini se da je i Mariano Diaz na dobrom putu da uradi istu stvar. Naime, Cadena SER javlja da agenti igrača Reala pregovaraju sa katarskim Al Rayyanom koji je spreman da mu ponudi veću platu od trenutne kako bi u januaru promijenio sredinu.

Kraljevski klub je 2017. godine prodao Diaza Lyonu za 8 miliona eura, a samo godinu dana ga je odlučio otkupiti za 21.5 milion eura, ali ispostavilo se da je to bio jako loš potez.

Diaz je prošle sezone odigrao 22 utakmice i postigao je samo 4 gola, a ove sezone Zinedine Zidane pokazuje da ne računa na njega i nije mu dao ni minute na terenu.

S obzirom na ovakvu situaciju, jasno je da je najbolja opcija za njega da napusti Madrid kako bi igrao jer mu je tek 26 godina, ali vjerovatno nije bilo mnogo onih koji bi očekivali da bi nakon Reala mogao završiti u katarskom klubu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti