Odlazi li Bale iz Reala? Zidane je rekao svoje

Želi ga zadržati do kraja sezone

Odlazi li Bale iz Reala? Zidane je rekao svoje

E. Škorić

U najavi meča Lige prvaka između Real Madrida i Galatasarayja, novinarima se obratio trener Kraljeva Zinedine Zidane.

Dosta toga negativnog je oko Reala posljednjih sedmica, a nekako se ističe "potez" Garetha Balea i Jamesa Rodrigueza, kada su stadion napustili 10 minuta prije meča Real - Betis, koji je uzgred rečeno završen bez pogodaka.

Taj se potez u Madridu shvatio kao kukavički i nepromišljen, a Balea ionako odavno povezuju s odlaskom iz Reala. Ipak, Zidane je danas otkrio da je njegova želja da Velšanin ostane do kraja sezone.

"Volim sve svoje igrače, a s Baleom se svakodnevno pozdravljam. Nikada nije bilo ništa negativno između nas, čak ni ljetos u situaciji kada je trebao otići. Svim igračima treba podrška, a ja Balea želim do kraja sezone", rekao je Zidane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pojavila se jučer informacija da Real nudi 70 miliona funti i upravo Balea za Raheema Sterlinga, ali Zizu nije želio da komentariš takve navode.

Nakon svega, sada se čini kako će Bale barem do kraja sezone ostati u Realu, ali niko ne može da garantuje njegov ostanak u Madridu duže od jedne sezone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi