Aguero se vraća u bivši klub?

Nove špekulacije

Aguero se vraća u bivši klub?

Haris Zilić

Kun Aguero na ljeto napušta Manchester City, a već se špekuliše o novom klubu u njegovoj karijeri.

Pojedini mediji su pisali da bi se mogao vratiti u Argentinu. Neki ga sele u Juvenuts, čak i Real Madrid. Posljednje informacije sa Ostrva govore kako je Manchester United zagrijan.

Porutgalci su bili najglasniji i Aguera su vidjeli ka o novog člana Benfice, ali nova pisanja govore da bi se Aguero mogao vratiti u klub gdje je i počela njegova evropska karijera.

Naime, španski mediji pišu o mogućem povratku Aguera u redove Atletico Madrida, gdje bi u tandemu sa Luisom Suarezom činio jedan iskusan i zanimljiv napadački tandem.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Argentinac će svakako biti jedna od vodećih tema u ljetnom transfer roku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi