Aguero napušta Građane, ali ostaje u Engleskoj?
FOTO - EPA

Sviđa mu se na Otoku

Aguero napušta Građane, ali ostaje u Engleskoj?

A. Beganović

Na kraju sezone redove Manchester Cityja napustit će legendarni napadač ovog kluba Sergio Aguero.

Agueru na kraju sezone ističe ugovor sa Cityjem, a iz kluba su nedavno potvrdili da novi neće biti potpisan što znači da je ovaj sjajni Argentinac u potrazi za novim klubom.

Povezuje se Aguero sa brojnim klubovima, navodno ponuda ne manjka, no on želi ostati u Engleskoj.

Kako piše The Telegraph 32-godišnji napadač trenutno razmišlja o Tottenhamu i Chelseaju, klubovima koji bi ga rado vidjeli u svojim redovima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navdno, Aguero je zbog želje da ostane u Engleskoj spreman preći u klub koji u narednoj sezoni neće igrati u Ligi prvaka.,

Podsjetimo, Aguero je za City odigrao 384 utakmice i zabio je 257 golova i učestvovao je u najvećim dostignućima ovog kluba u historiji, pa će zauvijek ostati legenda.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Asam85
Sviđaju se njemu funte.
0 0
struja
384 tekme 257 golova! Prava golmashina,bravo!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi