Aguero i Mancini opet zajedno?

Milan želi obojicu

Aguero i Mancini opet zajedno?

Edmir Škorić

Italijanski trener Roberto Mancini i argentinski napadač Sergio Aguero mogli bi ponovo sarađivati.

Corriere dello Sport tvrdi kako će novi vlasnici Milana pokušati da dovedu velika pojačanja, a moguće pojačanje u napadu je Sergio Aguero, kojeg je Pep Guardiola otpisao u Manchester Cityju.

Osim toga, Rossoneri bi mogli da promijene i trenera na kraju sezone jer Vincenzo Montella nije opravdao očekivanja, a Roberto Mancini se spominje kao jedan od glavnih kandidata za njegovog nasljednika.

Ukoliko se ubrzo završi preuzimanje Milana od strane novih vlasnika, klub će doživjeti ozbiljne promjene i očekuju se prava pojačanja kako bi se vratilo na staze stare slave.

Ipak, dolazak Mancinija puno je jednostavniji na San Siro od Aguerovog, kojeg žele i Real Madrid, PSG, Inter, a cijena Argentinca je negdje oko 100 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da su Aguero i Mancini sarađivali u Manchester Cityju i zajedno su pokorili Englesku, a mogu li to napraviti i u Italiji ukoliko se opet spoje?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi