"Aguero je nekada sjedio na klupi zbog Džeke"

Zabaleta o saigraču

"Aguero je nekada sjedio na klupi zbog Džeke"

Argentinski fudbaler Sergio Aguero prolazi kroz dosta težak period u Manchester Cityju, gdje je barem na neko vrijeme izgubio mjesto u startnih jedanaest.

Aguero je posljednje dvije utakmice počinjao sa klupe za rezervne igrače i to zbog Gabriela Jesusa, mladog Brazilca koji je u potpunosti iskoristio priliku i postigao čak tri pogotka.

Jasno je da Agueru trenutno nije lako, a novonastalu situaciju je ukratko prokomentarisao i njegov saigrač i sunarodnjak Pablo Zabaleta.

"Aguero će biti dobro. On je dovoljno iskusan, a i nije prvi put da prolazi kroz sve ovo. Prije nekoliko godina znao je biti na klupi zbog Džeke, Teveza, Balotellija... Sve je to do taktike, a nekada i forme", jasan je bio Zabaleta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sergio Aguero je ove sezone u Premier ligi odigrao 18 utakmica i postigao je 11 pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi