Aguero izabrao idealni tim Argentine od pet igrača, ali nije uvrstio Maradonu

Ljubav među njima očito ne cvjeta

Aguero izabrao idealni tim Argentine od pet igrača, ali nije uvrstio Maradonu

Argentinski napadač Sergio Aguero nije uvrstio Diega Maradonu u tim sastavljen od pet najboljih igrača Argentine svih vremena po pozicijama.

Napadač Manchester Cityja je odlučio da taj tim izgleda ovako:

Golman: Herman Burgos

Defanzivac: Oscar Ruggeri

Ofanzivci: Lionel Messi, Carlos Tevez, Juan Roman Riquelme.

Podsjetimo da je Aguero bio oženjen kćerkom Diega Maradone a par se razišao prije gotovo sedam godina.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Aguero je bio član reprezentacije i tokom Mundijala u Južnoj Africi 2010. godine kada je Gaučose s klupe predvodio upravo Maradona, ali nije se mnogo naigrao.

Legenda Manchester Cityja trenutno sjedi kući i čeka dozvolu za povratak na trening i vijesti u nastavku Premiershipa. Građani su drugi na tabeli sa preko 20 bodova minusa u odnosu na Liverpool, dok ih u Ligi šampiona očekuje revanš osmine finala protiv Real Madrida. U prvom meču bilo je 1:2 na Santiago Bernabeu stadionu.

Top Komentari

user1583752673
A punac mi bio
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi