Aguero produžio ugovor sa Cityjem: Ovo sam planirao

Zarađivat će ogroman novac na sedmičnom nivou

Aguero produžio ugovor sa Cityjem: Ovo sam planirao

M. Šljivak

Sergio Aguero potpisao je novi ugovor sa Manchester Cityjem.

Argentinac je dogovorio novu saradnju sa Građanima i potpisao je ugovor do 2021. godine, te će zarađivati oko 220.000 funti nedjeljno.

Tako će Aguero čak 10 godina ostati u klubu sa Etihada i istakao je kako mu je upravo to bila namjera.

"Moja ideja je bila da ostanem ovdje 10 godina. To je glavni razlog zašto sam produžio saradnju. Klub me je odlično tretirao od prvog dana i sretan sam što ostajem tu", istakao je Aguero.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sjajni napadač je član tima iz Manchestera postao 2011. godine. Do sada je odigrao ukupno 299 utakmica i postigao je 204 gola.

Sa Cityjem je Aguero osvojio tri naslova prvaka i upravo je on jedan od najzaslužnijih za sve trofeje koje su tokom prethodnih godina osvojili.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi