Dok se Pep hvatao za glavu, poznato lice ga je brutalno ismijavalo
(Foto: EPA)

Seluk provocirao Građane

Dok se Pep hvatao za glavu, poznato lice ga je brutalno ismijavalo

M. Šljivak

Manchester City je sinoć iznenađujuće poražen od Lyona na Etihadu sa 1:2.

Izuzev kladioničara, mnogi su se obradovali porazu Građana, a posebno se radovao agent Yaye Tourea Dimitriy Seluk.

On nikada nije volio menadžera Cityja Pepa Guardiolu i često ga je žestoko kritikovao u medijima, posebno u trenucima kada je Španac njegovog klijenta otpisao u Cityju.

Seluk je sada dočekao svojih pet minuta i karikaturom je jasno pokazao šta misli o ovom stručnjaku koji se hvatao na glavu na tribinama Etihada tokom meča sa Lyonom.

Na karikaturi koju je objavio nalazi se Yaya Toure u tradicionalnoj afričkoj odjeći i zabada iglu u voodoo lutku koja predstavlja Pepa Guardiolu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ova karikatura je posebno izrađena kako bi se provocirali navijači Cityja i Guardiola, ali Seluka očito baš briga šta će misliti o njemu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IzgubljeniSlon
Tog ćelavog kataonskog prodavača magle i treba brutalno ismijavati.
10 12
AMKO
On nikakv trener nije kad je vodio Barsu Barcalona je imala San od igraca on je tu samo gledo i uzivo i gdje je poslije radio ko trener htjeo je da uvede taj stil se nemoze uvesti jer niko nije ko Cavi i Injesta njih su dvojica su usavrsili Tika Taku
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi