Messi mu jeste kum, ali je Aguero definitivno pretjerao komentarom o Ronaldu
Argentinac očigledno nije veliki fan Cristiana Ronalda i to je pokazao gledajući njegove golove (Foto: Screenshot)

Poprilično je ponizio Portugalca

Messi mu jeste kum, ali je Aguero definitivno pretjerao komentarom o Ronaldu

M. Šljivak

Nekadašnji argentinski fudbaler Sergio Aguero (34) dao je ineteresantan komentar gledajući golove Cristiana Ronalda. On očigledno nije veliki ljubitelj Portugalca zbog kuma Lionela Messija, ali je riječima poprilično ponizio Ronalda.

Sergio Aguero je gostujući kod YouTubera Ibaija Llanosa morao gledati golove Cristiana Ronalda, a njegovi komentari su bili poprilično ponižavajući prema Portugalcu.

Nakon što je, očekivano, s oduševljenjem ispratio golove svog kuma Lionela Messija, Ibai mu je saopštio da prelaze na CR-a što je izazvalo reakciju Argentinca.

"Zašto? Ne, ne. Nemoj to raditi", protivio se Kun, ali bezuspješno, pa je bio prinuđen pogledati najbolje golove Cristiana Ronalda i zatim je dao veoma zanimljiv komentar.

"Pa, dobro. Ronaldovi golovi su uglavnom slobodni udarci i golovi uz dosta sreće. Messi uvijek zabija golčine", komentar je Aguera koji je potom dodao:

"Raul i Benzema su postizali ljepše golove za Real Madrid od Cristiana Ronalda", istakao je nekadašnji fudbaler.

Oglasi

Sergio Aguero i Lionel Messi godinama su bili nerazdvojni u reprezentaciji Argentine. Leo je i kum njegovom sinu i uvijek su bili u vrhunskim odnosima.

Imali su veliku želju zajedno igrati za Barcelonu. Aguero je stigao, Messi je morao otići u PSG, a nekoliko mjeseci kasnije nakon samo četiri utakmice u katalonskom velikanu Kun se oprostio od fudbala.

Problemi sa srcem prekinuli su karijeru ovog sjajnog napadača koji je slavu stekao igrajući za Manchester City i Atletico Madrid.

U Engleskoj je Aguero postao ikona Manchester Cityja. Uzeo je 15 trofeja i jedna je od prvih zvijezda koja je odlučila doći na Etihad kada se stvarao moćni City.

Za reprezentaciju Argentine nastupio je 101 put i postigao je 41 gol. Trebao je biti dio nacionalnog tima u Kataru, ali nažalost, srce mu nije dalo da nastavi karijeru.

Top Komentari

user1619557757
Sta moze ovaj prosjek za velikog CR7, pa mali Camavinga je sampion Evrope, a on nije uspio sa svojim klubovima doci do Polufinala a ne on da prica nesto
5 0
Mostarac94
Kun Aguero dobar igrač za male tekme uvijek bio
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi