Aguero se povrijedio igrajući igrice?

Pojavio se video

Aguero se povrijedio igrajući igrice?

A. Čaušević

Sergio Aguero nije završio utakmicu Manchester City - Burnley nakon što je zamijenjen u finišu prvog dijela zbog povrede. 

Snimci su pokazali da se radi o povredi koljena te da Argentinca prema svemu sudeći čeka duža pauza, a ne isključuje se ni mogućno da je za njega završena sezona.

Tokom izolacije Aguero je bio izuzetno aktivan na platformi Twitch za ljubitelje video igara zbog čega se odmah počelo špekulisati kako se tokom jednog od svojih live prijenosa i povrijedio.

Naime, društvenim mrežama je počeo kružiti video kako se Aguero u jednom trenutku hvata za nogu uz bolnu grimasu na licu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pep Guardiola može bez Augera u Premiershipu jer Građani s drugog mjesta ne mogu ni gore ni dole, ali već u Ligi prvaka koja se nastavlja u augustu to je druga stvar.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Hebo ti današnje igrače sve neke malkonje i retardi, kad si cu da igra kopa bostanluk ispred kuće ili da kosi njivu, sve bobudalilo za igricama
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi