Aguero zbog Messija 'odjavio' Francuze: "Šu*ci, doviđenja i prijatno"
Foto - EPA

Stao u odbranu velikog prijatelja

Aguero zbog Messija 'odjavio' Francuze: "Šu*ci, doviđenja i prijatno"

Midhat Šljivak

Lionel Messi nalazi se na žestokom udari francuskih medija nakon utakmice protiv Real Madrida.

Najbolji fudbaler svijeta promašio je penal, a brojni mediji i navijači su ga žestoko napali zbog slabe predstave na terenu.

Međutim, jedan od njegovih najboljih prijatelja Sergio Aguero smatra da je Leo odigrao vrhunsku utakmicu.

"Igrao je dobro, razvalio je. Ne govorim to što sam njegov prijatelj, bio je jako dobar, aktivan. Šteta zbog promašenog penala, ali je nakon njega odigrao vrhunski", rekao je Aguero.

Zbog napada na Messija Aguero je otkazao intervjue za francuske medije.

"Francuska štampa ga 'ubija'. Šupci. Imao sam zakazan intervju s jednim francuskim magazinom, ali sam ga otkazao. Rekao sam: 'Ne, jer podržavam Lionela Messija. Tačka. Doviđenja i prijatno'. Izuzetno sam ljut", rekao je Aguero.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Aguera i Messija veže veliko prijateljstvo, pa nije nikakvo čudo što je sunarodnjak stao u odbranu svog dobrog prijatelja.

Sergio je nedavno završio karijeru zbog problema sa srcem, a posljednji klub mu je bila Barcelona, gdje je stigao upravo kao zamjena za Messija koji je otišao u PSG.

Top Komentari

Goran86
Ko je ovaj patuljak..
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi