Francuzi objasnili zašto Messi nije slavio pobjedu PSG-a protiv Real Madrida

Sinoć nije baš blistao

Francuzi objasnili zašto Messi nije slavio pobjedu PSG-a protiv Real Madrida

Endin Čaušević

PSG je sinoć uspio na svom terenu da pobijedi Real Madrid sa 1:0.

Parižani su u posljednjim minutama utakmice došli do pobjede protiv kraljevskog kluba u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Junak PSG-a sinoć je bio Kylian Mbappe koji je u 94. minuti meča zabio fantastičan pogodak za 1:0 i donio je prednost svojoj ekipi pred revanš meč koji se igra narednog mjeseca u Madridu.

Ipak, na udaru kritika nakon sinoćnjeg meča našao se Lionel Messi koji je promašio penal sredinom drugog poluvremena.

Također, mnogi su vidjeli da Messi nije baš slavio pogodak Mbappea i da je stajao u kaznenom prostoru kada je postignut pogodak, a onda je lagano odšetao do svog saigrača.

Francuski mediji prenose da su igrači PSG-a slavlje nastavili i u svlačionici, ali da je Messi bio dosta miran i da se nije previše radovao.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Le Parisien je objavio da je Neymar u jednom trenutku tješio Messija jer je Argentinac bio žestoko razočaran zbog svoje loše partije protiv starog rivala, te da je svjestan da je mogao mnogo bolje.

Messiju je teško palo što je promašio penal, a u pojedinim momentima pred kraj meča su se čak mogli čuti zvižduci s tribina Parka Prinčeva što je Argentinca očito itekako uzdrmalo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nele.
Ma ljubomora. Nece da shvati da je njegovo proslo ko i Ronaldovo, dolazi vrijeme Mbapea, Vinija, Halanda, Fatija...
7 8
Goran86
Da je on zabio sa penala...skakao bi ko skakavac.
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti