Niko nije tako ponizio Messija kao sinoć ugledni L'Equipe

Iznenadili fudbalsku javnost

Niko nije tako ponizio Messija kao sinoć ugledni L'Equipe

Endin Čaušević

Lionel Messi našao se na udaru kritika nakon sinoćnje utakmice PSG - Real Madrid.

PSG je uspio da pobijedi Real sa 1:0 u prvom meču osmine finala Lige prvaka, a junak meča bio je Kylian Mbappe koji je u 94. minuti zabio jedini pogodak na utakmici.

Messi je dobio velike kritike zbog dosta lošeg nastupa protiv svog starog rivala. Argentinac se nije proslavio previše svojim akcijama, a sredinom drugog poluvremena čak je promašio penal.

U finišu utakmice su se mogli čak čuti zvižduci s tribina kada je Messi u jednoj akciji izgubio loptu, a to je itekako iznenadilo Argentinca.

No, veliki udarac Messi je dobio tek nakon utakmice od uglednog L'Equipea koji je sve šokirao ocjenama igrača za nastup u sinoćnjoj utakmici.

U PSg-u su prednjačili Mbappe i Verrati koji su dobili ocjenu osam, ali su svi bili u šoku kada su vidjeli da je L'Equipe Messiju dao samo ocjenu tri.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

Goran86
Ovaj po tim novinama bio igrac godine 2021.
8 1
Sars33
Vise isprozivan neg Ronaldo :)
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije