Agueru je samo pozlilo, nije padao u nesvijest
Foto: EPA

Oglasili se iz Cityja

Agueru je samo pozlilo, nije padao u nesvijest

Argentinski napadač Sergio Aguero završio je u bolnici tokom jučerašnjeg prijateljskog susreta sa Nigerijom u Krasnodaru (2:4).

Aguero je postigao drugi gol za svoju reprezentaciju u 36. minuti a zamijenjen je na poluvremenu, nakon što mu je pozlilo u svlačionici. Svjetski mediji su pisali da je sjajni napadač izgubio svijest, ali se ispostavilo da je samo imao vrtoglavicu.

"Sergio nije gubio svijest, a u bolnicu je odveden preventivno. Ocijenit ćemo njegovo zdravstveno stanje nakon što ga pregledaju naši klupski ljekari, te odlučiti hoće li konkurisati za utakmicu protiv Leicestera", poručili su iz Manchester Cityja.

Zanimljivo, ovo je drugi put da je Aguero završio u bolnici u kratkom vremenskon periodu. Prvi put je bilo zbog sudjelovanja u automobilskoj nesreći u Amsterdamu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi