Drama u Rusiji: Aguero pao u nesvijest
Foto: EPA

Argentinac prevezen u bolnicu

Drama u Rusiji: Aguero pao u nesvijest

Argentina i Nigerija su odigrale prijateljsku utakmicu u Krasonadaru. Gaučosi su nakon 36. minuta igre vodili sa 2:0, Iheanacho je u 44. smanjio na 2:1, ali je u drugom dijelu uslijedio šokantan preokret Nigerijaca, koji su na kraju slavili sa 4:2.

Čini se da je padu koncetracija Argentinaca kumovala i situacija sa poluvremena. Naime, sjajni fudbaler Argentine Sergio Aguero je u svlačionici izgubio svijest.

Aguero je zamijenjen na poluvremenu, nakon što je u 36. minuti i postigao drugi gol za Argentinu. Nakon njegovog izlaska iz igre igra Argentine se potpuno raspala, pa je Nigerija slavila pobjedu.

Iskusni napadač je, navodno, povratio svijest, ali je hitno prevezen u obližnju bolnicu na detaljne pretrage. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Trenutno nema detaljnih informacija o Aguerovom zdravstvenom stanju i uzrocima gubljenja svijesti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi