Ah, taj Messi: Allegri bi mogao dobro naljutiti Ronalda svojim posljednjim komentarima

Trener Juventusa o Ligi prvaka

Ah, taj Messi: Allegri bi mogao dobro naljutiti Ronalda svojim posljednjim komentarima

Trener Juventusa Max Allegri u svojim zadnjim izjavama nije mogao, a da ne pohvali Lionela Messija, između redova. Po cijenu da će razljutiti svoju najveću zvijezdu i Messijevog vječitog rivala, Cristiana Ronalda.

Kada je Ronaldo stigao u Juventus mnogi su pomislili da će neprikosnoveni vladar Serije A konačno doći do toliko željenog trofeja u Ligi prvaka.

Ipak, dolazak Ronalda nije osigurao instant uspjeh u Ligi prvaka pošto se Juventus od ovog takmičenja oprostio u četvrtfinalu u kojem ga je eliminisao sjajni Ajax.

Sa druge strane, Barcelona ja na krilima sjajnog Messija lagano izbacila Manchester United u četvrtfinalu Lige prvaka.

"Uvijek sam govorio da dolazak Cristiana Ronalda ne znači i matematičku sigurnost osvajanja Lige prvaka. Fudbal nije nauka", istakao je Allegri, pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ono što se pisalo o Ronaldu potvrđuje da nam njegov dolazak nije garantovao Ligu prvaka... Pogledajte Barcelonu koja se vratila u polufinale Lige prvaka nakon četiri sezone, a ima i Messija. Puno je komponenti potrebno u fudbalu..."

"Čak iako osvojimo samo ligu, to znači da smo imali odličnu sezonu", dodao je Allegri.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

e_jbga
Pašiću mislim da ti dijete ima rupu odgovarajućeg fi-a za svaki put kad ti netko jebe dijete retardiranom, mislim da bi fi bio nekiiihh 160
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi