Ahmed Hasinović: Zasluženo smo pobjedili Travnik, sada smo tu gdje pripadamo

Napadač Čapljine za SportSport.ba

Ahmed Hasinović: Zasluženo smo pobjedili Travnik, sada smo tu gdje pripadamo

Esmer Oštraković

Čapljina je konačno podigla svoju formu, te je odigrala nekoliko sjajnih utakmica, a nakon pobjede protiv Travnika skočili su na visoko četvrto mjesto.

Jedan od boljih pojedinaca u ekipi Čapljine koja u posljednjih pet utakmica ima samo jedan poraz je Ahmed Hasinović.

"Vrlo važna pobjeda za nas, zasluženo smo slavili protiv ekipe iz Travnika i sa tom pobjedom sigurno da se nalazimo zasluženo u gornjem dijelu tabele. U posljednjih pet utakmica imamo samo jedan poraz i to u gostima u Živinicama. Iz te utakmice izašli smo samo jači i ta nam je utakmica pokazala u kojem dijelu igre moramo biti bolji", rekao je Hasinović.

U narednom kolu ekipa Čapljine gostuje u Konjicu, te je sigurno da ih čeka još jedna teška utakmica.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Sigurno da će gostovanje u Konjicu biti teško za nas, ali mi smo svjesni toga i dat ćemo sve od sebe kako bi napravili povoljan rezultat" završio je sjajni napadač Čapljine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti