Ahmedhodžić je najefikasniji štoper Championshipa

Klub se pohvalio

Ahmedhodžić je najefikasniji štoper Championshipa

E. Oštraković

Iza reprezentativca Bosne i Hercegovine Anela Ahmedhodžića je sjajna sezona u Championshipu u dresu Sheffield Uniteda.

Naime, Ahmedhodžić je sa svojim klubom izborio promociju u Premiership, te će naredne sezone sasvim sigurno igrati u Premier ligi.

Pitanje je da li će se to desiti u dresu Sheffield Uniteda obzirom da se klub nalazi u ogromnim finansijskim problemima.

Ipak, to neće smetati Ahmedhodžiću koji će sasvim sigurno na ljeto imati veliki broj ponuda od klubova iz Premiershipa.

Navodno je za njega zainteresovano nekoliko klubova iz Premier lige, a jedan od klubova koji je pokazao najviše interesa je Newcastle.

Imat će trener Newcastlea još jedan razlog više da dovede Ahmedhodžića u svoj klub, a to je stvar zbog koje se njegov klub danas pohvalio.

Oglasi

Naime, Anel Ahmedhodžić je štoper koji je postigao najviše golova ove sezone u Championsipu.

"Niti jedan drugi štoper u Championshipu nije postigoa više golova od Anela Ahmedhodžića, a on je postigao pet golova. Bosanski majstor", stoji u objavi Sheffield Uniteda.

Ipak nije sve tako dobro u Sheffieldu a to pokazuje i činjenica da vlasnik kluba Princ Abdullah želi da proda ovaj klub u naredne četiri sedmice.

"Vlasnik Sheffield Uniteda, Prince Abdullah, namjerava prodati klub u naredne četiri sedmice uprkos promociji u Premiership", objavili su novinari Sky Sportsa.

Top Komentari

Mowzilla
Aferim ⚜️
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti