21

Komentari (21)

user1583752673
Odavno mi nemamo savez, toliko o savezu
svasta
Ovdje u ovoj izjavi smrdi nesto!?
PeppermintSA
Bezveze se diže pompa. Svakako nam utakmice rezultatski ništa ne znače. Momak je debitovao u zvanicnoj tako da je tu sve gotovo s te strane.
huba
Savez je nagrajiso prije 20 g, dabogda da ikad bude bolje.
Maestro
Bitno je da naš savez odma počne da pljuje po igraču i ne znajući o čemu se tačno radi koji su to smradovi u savezu
Shik
Evo i Švedske novine afton bladet izbacili danas o Anelu cjelu ovu diskusiju. Samo znam daje momak ovdje cesto tema.Kao dobar momak i fudbaler. Malo se pozurilo daga se hladi kod nas.
Dtox
Sam je kriv. Da je saopstio savez na vrijeme o cemu se radi nebi bilo tako. Otac mu je prije par dana govorio da nece nastupiti za bih i to prije korone i prije tkz.povrede tako da ovd nesto opasno smrdi..
user1590396893
Bez ikakvog razloga je momak izvrijeđan i popljuvan od strane javnosti koja se maksimalno potrudila na napravi skandal e pa draga gospodo nemojte se čudit kad mladi talenti budu igrali i pravili rezulzate sa drugim reprezentacijama
huba
Zaštita Identiteta
Od strane saveza, što je najgore od svega
Shik
Odmah se to moglo ispitati i reci u javnost. A ne narod krenu po njemu pa i savez. A jes nam i savez ko Ruski Savez. Cast pojedincima koji zaista rade cisto posteno.A bogami ima ih sto sjede koji dusmanski potpaljuju a platu dobiju.
Dtox
Nemoj se ti sefu na poslu javiti kad si bolestan itd. 5 dana posle mu reci, jbg. bio sam bolestan.
Zaštita Identiteta
Šef mu je Malmo :)
Dtox
I Bih posto je pod Uefom
Medo-Brundo
Sve je laz, samo pusta laz...
vedin
Hajde gnjide iz saveza, a i novinari ovog portala, javno izvinjenje momku!!!
Zeleni_zub
Kakvo ba izvinjenje, ovo samo corav ne vidi da je supljikat. Cuj ima laksu povredu pa ga nismo pustili, ali necemo vam javiti sta je povrijedio I nece propustiti nijednu tekmu za klub. Haj ba, navijaci dragi, zelja vas je zaslijepila. Eto savezu i novinarima je stalo da momak ne igra, a njemu I klubu da igra... medjutim, jaca je novinarska rijec, pa su mu eto novinari zabranili i jos natjerali savez da mu ne dozvoli da igra za reprezentaciju
moferra
Nije mu savez zabranio da igra za reprezentaciju. On je idalje nas igrac i igrat ce za nas jer to je ono sto on zeli.
Zeleni_zub
Pa to uprabo I ja govorim. Igrace ako zeli, nece igrati ako ne zeli. Ne moze to armija novinara promijeniti. **** vas novinari, svakako samo prepisuju sta mu otac objavi, sta svedjani objave, sta savez objavi, sta nam on na engleskom poruci... o tome hocel igrati ili nece novinari odlucuju koliko i ti i ja
samko74
Ja mislim da ako jos ikako ima sanse za promjenu repke da zaigra za svede, mozda je to u pitanju.Mozda se pokajao pri prvom odabiru pa sad sa svojom menagrrom traze rjesenja.
vedin
Hajde gnjide iz saveza sada javno izvinjenje!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.