Ludo slavlje na ulicama Sheffielda obilježio je i Anel Ahmedhodžić

Slavi se plasman u Premiership

Ludo slavlje na ulicama Sheffielda obilježio je i Anel Ahmedhodžić

E. Ganibegović

Anel Ahmedhodžić i Sheffield United izborili su promociju u englesku Premier ligu, a to su znali i proslaviti na ulicama svog grada.

Jučer je na ulicama Sheffielda vladala prava ludnica. Cijeli grad je bio na nogama zbog plasmana ovog tima u Premier ligu Engleske.

Sheffield United završio je drugi u Championshipu iza Burnleyja i tako izborio promociju u elitni rang engleskog fudbala, a to se znalo itekako proslaviti.

Iza ovog tima je sjajna sezona. Osim plasmana u Premiership igrali su i polufinale FA Cupa, te će ovu sezonu sigurno dugo pamtiti. 

Na ulicama Sheffielda našao se i Anel Ahmedhodžić zajedno sa svojim saigračlima, koji je postao miljenik navijača od dolaska u klub u ljeto prošle godine.

Oglasi

Naš reprezentativac je jedan od najzaslužnijih za uspjehe Sheffielda. Iza sebe ima fantastičnu sezonu i bio je jedan od ključnih igrača popularnih Oštrica.

Podsjetimo, prije nekoliko dana je postao i otac. Njegova supruga Marijana rodila je sina Isaka, te će 2023. godina za Anela ostati u najboljem sjećanju.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cr8wAxttPGB/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==[/instagram]

Nadamo se da će mu u sjećanju ostati i novembar 2023. godine te da će u tom mjesecu s reprezentacijom Bosne i Hercegovine slaviti plasman na EURO. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti