Sezona iz snova: Ahmedhodžicu najveće priznanje od navijača Sheffielda

Svjesni su kakvog su igrača dobili

Sezona iz snova: Ahmedhodžicu najveće priznanje od navijača Sheffielda

E. Oštraković

Anel Ahmedhodžić iza sebe ima fenomenalnu sezonu sa Sheffield Unitedom sa kojim je izborio plasman u Premiership.

Osim izborenog plasmana, nemoguće je ne spomenuti kakve fenomenalne partije je pružao reprezentativac Bosne i Hercegovine tokom cijele sezone.

Sada je udruženje navijača Sheffield Uniteda Lincolnshire Blades uručilo sasvim zasluženo priznanje Ahmedhodžiću za najboljeg igrača sezone.

U svojoj prvoj sezoni u Premiership svojim sjajnim igrama naš reprezentativac našao je svoje mjesto u najboljem timu sezone u zvaničnom izbpru Championshipa.

Igrao je sjajno tokom cijele sezone, a osim što je bio fenomenalan u odbrani, napravio je sjajan posao i u napadu, te je postigao sedam golova.

Sve to su preopznali i navijači njegovog tima i danas su mu uručili specijalni priznanje za najbolje igrača Sheffielda ove sezone.

Oglasi

"Ponosni predstavljamo da je najbolji igrač udruženja navijača za sezonu 2022/2023 Anel Ahmedhodžić. Kakvo pojačanje, kakav igrač", naveli su iz Lincolnshire Bladesa.

Kada je riječ o ovom udruženju navijača, oni dolaze iz regije Lincolnshire koja se nalazi na granici sa Sheffieldom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tačnije, njihovo mjesto je na regiji Južni YOrkshire, a imaju veliki broj navijača koji svaku utakmicu bodri Sheffield United.

Ostaje da vidimo da li će i naredne sezone gledati Ahmedhodžića u dresu Sheffielda ili će on napraviti transfer u neki drugi klub.

Top Komentari

user1596891057
Svaka čast zasluženo,samo da nam budeš zdrav
0 0
Zoilomas
Bravo Gazijo!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi