Ahmetović spreman za BATE Borisov!
Ahmetović se povrijedio u duelu sa Čelikom, ali će biti spreman za BATE

Pojačanje za Musemićev tim

Ahmetović spreman za BATE Borisov! · Saznajemo

A. Čaušević, foto: D. Kurbegović

FK Sarajevo sutra u Zenici igra prvi meč trećeg pretkola Evropske lige. Protivnik bh. prvaka će biti BATE Borisov. 

Sarajevo je minulog vikenda s 3:0 pobijedilo Slobodu, a Husref Musemić zbog povreda nije mogao računati na neke veoma važne igrače, uključujući Mersudina Ahmetovića. 

Iskusni stručnjak je poslije pobjede kazao kako se nada povratku nekih igrača za susret s BATE-om, a dobra vijest za Bordo tima je što će sutra moći računati na Ahmetovića. 

Iskusni napadač se oporavio od mišića koju je zadobio u duelu sa Čelikom i uredno će konkurisati za okršaj s bjeloruskim timom. 

Povratak Ahmetovića u timu je svakako ohrabrujuća vijest za Musemića jer ovaj fudbaler svojim znanjem i iskustvom daje dimenzijiu više napadu bh. prvaka. 

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Inače, ekspedicija FK Sarajevo će tokom dana stići u Zenicu, a u kasnim popodnevnim satima ih očekuje trening na Bilinom polju. Prije toga će biti održana press konferencija.

Sutrašnji duel počinje u 19:45. UEFA je odredila da utakmicu sudi Alexandre Boucat iz Belgije, dok će njegovi asistenti biti Jimmy Cremers i Pieter Becquet, također iz Belgije.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dzebra2019
A gdje se igra??
0 15
umjetnik
odlična vijest!
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi