Igra za Englesku u Kataru, supruga mu morala roviti po kantama za smeće da dođe na Mundijal
Djevojka engleskog reprezentativca izgubila je pasoš.

Mlada manekenka u problemu

Igra za Englesku u Kataru, supruga mu morala roviti po kantama za smeće da dođe na Mundijal

Eldar Ganibegović

Pomalo nevjerovatna priča stiže nam iz Engleske. Djevojka reprezentativca te države morala je da rovi po kantama za smeće kako bi stigla na Svjetsko prvenstvo i pratila svog izabranika.

Djevojke fudbalera reprezentacije Engleske doputovale su u Katar dan prije početka Svjetskog prvenstva posebnim čarter letom, ali jedne djevojke nije bilo na letu.

Riječ je o djevojci Conora Gallaghera, Aine May Kennedy, koja je let propustila iz bizarnog razloga.

Naime, ova mlada djevojka nije na vrijeme pronašla svoj pasoš i nije mogla da ide na putovanje. Prijatelji su joj pomagali i da prevrnu kante za smeće kako bi pasoš bio pronađen, ali bez uspjeha. 

  Objava Gallagherove djevojke na Instagramu.

"Prijatelji su mi sinoć pomogli da ispraznim kante kako ga ne bih izgubila negdje oko kuće", napisala je manekenka na svom Instagram profilu.

Akcija je bila neuspješna i Aine May je na kraju bila prisiljena podnijeti zahtjev za novi pasoš. "Ne mogu vjerovati da moram ovo da uradim. Stavit ću GPS na pasoš čim stigne", napisala je u narednom storyju.

  Predala je zahtjev za novi pasoš.

Engleska večeras od 20 sati igra utakmicu drugog kola protiv SAD-a i vidjet ćemo da li će i ona biti na tribinama.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Njen izabranik je u prvoj utakmici protiv Irana bio u trećem planu, pa nije niti ušao s klupe, te manekenka nije puno toga propustila.

Također, Gallagher će i večerašnju utakmicu početi na klupi za rezervne igrače. 

Top Komentari

vence
Pomogli joj isprazniti kante kako bi bila sigurna da ga nisu izgubili negdje u kuci..a ne taj vas prijevod :) Je li moguće da koristite google translate i ne procitate sta vam on prevede??
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi