Air Jordan dizajnira kopačke za fudbal: Fotografija L'Equipea razočarala fudbalski svijet

Teško da će izgledati tako loše

Air Jordan dizajnira kopačke za fudbal: Fotografija L'Equipea razočarala fudbalski svijet

Endin Čaušević

Sigurno da ne postoji sportski fan na svijetu koji ne bi volio imati par Air Jordan patika koje proizvodi Nike.

Nike i Michael Jordan su davno pokrenuli brend koji je postao jedan od najpopularnijih na svijetu, a nakon košarke odlučili su da pokušaju osvojiti i tržište fudbala.

Ove sezone se Air Jordan prvi put pojavio u fudbalu jer su fudbaleri PSG-a nosili dresove koji je je Nike dizajnirao s ovom markom. Međutim, planiraju ostati tu i čak se pojavila priča da će Air Jordan uskoro imati i kopačke za fudbalere.

Air Jordan pravi već kopačke za američki fudbal, ali nakon dresova PSG-a odlučili su da će dizajnirati i kopačke za najvažniju sporednu stvar na svijetu.

Na društvenim mrežama su se već pojavile neke fotografije kako bi kopačke mogle izgledat, a objavio ih je ugledni L'Equipe. Međutim, ovaj dizajn je zaista očajan i sigurno je da Air Jordan kopačke neće izgledati ni slično kao ove.

Također, pojavila se još jedna fotografija mogućeg dizajna koja je oduševila mnoge. Ove kopačke zaista izgledaju vrhunski i navodno u narednoj sezoni bi ih trebao nositi Neymar.

Top Komentari

Adnanos
Prve su mrak
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi