Nike slavi saradnju s Manchester Cityjem: Dizajnirali poseban dres koji je razočarao sve navijače

Nisu baš imali izbora

Nike slavi saradnju s Manchester Cityjem: Dizajnirali poseban dres koji je razočarao sve navijače

E. Čaušević

Nike je ove godine s klubovima s kojim sarađuje odlučio da proslavi poslovanje posebnim dresovima.

Nike je nedavno kreirao poseban dres za Inter koji je sastavljen od deset različitih dresova koje je ovaj klub imao u 20 godina saradnje, a dizajn je oduševio fudbalsku javnost.

Američka kompanija je to odlučila uraditi i s Manchester Cityjem s kojim slave šest godina uspješne saradnje. Nike im je kreirao poseban dres kao i Interu, ali izgled ovog dresa je daleko lošiji.

Navijači Cityja su razočarani kako ovaj dres izgleda, te su poručili da je Nike imao dosta boljih mogućnosti. No, problem je što oni sarađuju samo šest godina, te nije bilo baš nekog izbora što se tiče dresova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

City će do kraja sezone odigrati jednu utakmicu u ovim dresovima, ali još uvijek nije poznato koji meč će to biti.

Fotografija Manchester City.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Pegamber
Fuj
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi