8

Komentari (8)

King_Kenny
...sta se moglo ocekivati od ovih jevreja.
adnanski
Čisto sumnjam da Ajax nije preuzeo brigu o troškovima liječenja na sebe ali kakvu obavezu ima da članove porodice učini milionerima!?
Mad_max
Ima, jer nisu smjeli dozvoliti sebi to, igrač čije srce ili tijelo nije dovoljno jako ne smije da nastupa. Ljekarski pregledi su u ovakvim timovima takoreći na dnevnoj bazi. Velika greška ljekara, koje je upravo Ajax zaposlio i dao im u ruke tudje živote.
VenamaHrabrih
@King_Kenny . U svakoj normalnoj državi, policija bi te davno privela, pa bi tamo objašnjavao šta si mislio ovim rasističkim komentaeom. Međutim, kod nas se pozdravlja takvo razimšljanje, a portal dopušta ono što je svugdje nenormalno. Upitaš li se ikad što smo svjetsko dno? A ako ovo pišeš negdje iz dijaspore, onda si veći džukac nego što se prikazuješ.
adnanski
Ma druže to su tužne sudbine i nesreće koje se ne mogu spriječiti...pa pogledaj zadnji Euro, Bogu hvala dobro se završilo ali zar misliš da je neko Eriksena bez pretraga poslao da izgine na terenu!? Tako i ovdje, protiv nekih stavri se ne može, to je Božije davanje..
Badger
Rasizam se ne kaznjava zakonom on spada pod slobodu izrazavanja i ni u jednoj drzavi te nece privesti za razisam niti novcano kazniti. Najvise sto ce ti se desiti bices osuđivan od strane drustva , ali odi BILO GDJE u svjetu i probaj reci "Prljavi Jevrej" , "*****čina" , "Alibaba Terorista" , "Chin Chin" , Crnjo. Nigdje neces biti cak ni novcano kaznjen a da ne govorimo da lezis zatvora. Na zalost zivimo u debilnom svjetu ali tako je kako je.
Badger
@adnanski Ocigledno ima jer nisu adekvatno odreagovali na situaciju. Mozes i sam vidjeti na videu nigdje medicinskog tima momak lezi vec neko vrijeme
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.