5

Komentari (5)

Hanibal
Hebali ih roati: Sutalo i Medic. Strasna pojacanja
Deepy
Ma Ajax ce opet igrati Europu, u to budite sigurni. U ogromnoj su krizi, zalomilo im se da igraju ocajno start u prvenstvu, ali predobri su oni pojedinacno, samo to netko treba posloziti. A to je trener kojeg trebaju naci. Od Ten Haga nemaju na klupi pravo rjesenje.
user1675926959
Gdje bošnjo dođe tu trava ne raste
user1675926959 - Ja znam da ti mislis na Tahirovica, ali propali su oni prije Tahirovica, jer su ga jeftino uzeli, zato sto propadaju finansijski, ako se varam Tahirovic je povrijedjen i ne igra ni za Ajax, Tahirovic ce opet naci dobru ekipu, ti radije brini o sebi.
King_Kenny
...slazem se i svidja mi se sto ov tzv.Hrvate koji su dosli u Ajax nazivas Bosnjacima jer oni to i jesu,Bosnjaci katolicke vjere...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.