Ajax doveo još jednog Brazilca
Foto - Ajax

Stigao Giovanni

Ajax doveo još jednog Brazilca

M. Šljivak

Ajax je u svoje redove doveo još jednog Brazilca.


Nakon što je ekipu pojačao 19-godišnji Anthony za kojeg su Kopljanici izdvojili 25 miliona eura, novi član Ajaxa postao je i 18-godišnji veznjak Giovanni Manson Ribeiro.

Talentovani veznjak je potpisao ugovor do 2024. godine, a dolazi iz redova Santosa kojem će Ajax uplatiti naknadu za treniranje tokom prethodnih godina.

Giovanni se odmah pridružio mladom timu nizozemskog velikana i igrat će u drugom rangu, te će naravno svoju šansu čekati i u prvom timu u budućnosti.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Ajax je tako nastavio sa dovođenjem talentovanih fudbalera, a vidijet ćemo koliko će ovaj Brazilac napraviti u karijeri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi