Ajax odredio cijenu za Tagliafica

Sigurno će napustiti klub

Ajax odredio cijenu za Tagliafica

S. Mlaćo

Sjajni bek Ajaxa Nicola Tagliafico na meti je brojnih klubova.

U posljednje vrijeme povezuje se i sa Arsenalom, što bi moglo značiti da ovaj klub napušta bh. reprezentativac Sead Kolašinac.

Ipak, Ajax neće lako popustiti. Za Tagliafica su odredili i cijenu, a ona iznosi 25 miliona eura.

On je 2018.godine u Ajax stigao iz Indepenientea i postao standardni član tima.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Ugovor koji mu ističe na ljeto 2022.neće produžiti, a Holanđani su svjesni da sada mogu iskoristiti njegove dobre igre i sve to naplatiti.

"Uvijek mi je bio cilj da igram u najboljim takmičenjima i u najboljim klubovima. Ajax je nevjerovatan klub, ali Nizozemska liga nije nevjerovatna liga. Uvijek sam imao veće snove", rekao je nedavno Tagliafico, te tako jasno istakao da se želi okušati u većem klubu i jačoj ligi.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi