4

Komentari (4)

King_Kenny
...kukuruz liga...imas 3 jaca kluba ovo ostalo sve u rangu nase lige...pa Zrinjski je prije par godina izbacio ovog Utrechta i to ne slucajno,bili potpuno ravnopravni...ovaj Cambuur je vjerovatno u rangu Posusja.
velezovac
De ne glupiraj se... nasa liga je mimo svakog ranga,u sustini je amaterska,mada se igraci i klubovi pokusavaju predstaviti kao profesionalni...
Mirza007
Eh ti se stvarno ne razumjes u fudbal cuj Cambuur u rangu Posusja. Pa zar nije Ajax pobijedio u ligi prvaka 1-5 protiv Sportinga jesul i oni u rangu recimo Celika. Holandska liga je top svi stadion su rasprodati i igra se vrlo dobar fudbal ali eto ti znas da je u rangu bosanske lige
King_Kenny
@Mirza007 ...hajde jos jednom procitaj moj komentar,ali sa razumijevanjem....rekao sam da imaju 3 jaka kluba,Ajax,PSV i Feyenoord,sve ostalo je buranija...a popunjenost tribina nije nikakav pokazatelj kvaliteta lige...u Njemackoj su godinama najpopunjenije tribine,a kvalitet lige ni blizu EPL...inace,pratio sam njihovu ligu jedno vrijeme i ova 3 navedena kluba vecinu prvenstva igraju sa kombinovanim sastavima jer cuvaju igrace za europska takmicenja...znaci,izuzmemo li ta 3 kluba,sa ovim ostalim nasi klubovi itekako mogu da se nose...Velez je pokazao ove godine da se moze,kao i Zrinjski protiv Utrechta prije 2 godine...pa jedan Celtic jedva dobije Sarajevo 0:1,mada su u krizi zadnjih godina.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.